izdelava logotipa

Izdelava logotipa. Logotip – je grafična oznaka, emblem ali simbol, ki se uporablja za pomoč in spodbujanje javne identifikacije in prepoznavnosti. Lahko je abstraktne ali figurativne oblike, lahko pa vsebuje naziv podjetja kot v besednem znaku. Vsaka blagovna znamka mora imeti svoj logotip kot element prepoznavanja znamke od tisoč drugih. Zelo pomembno je vedeti to, da logotip oblikuje mnenje strank o vaši blagovni znamki, o njeni kakovosti že pred neposrednim stikom z njo. To je le en razlog, zakaj se je dobro odločiti za profesionalno oblikovalsko agencijo.

kaj ponujamo?

Naša spletna agencija Logozeep.com ponuja kvalitetno izdelavo logotipa od 15€ dalje. Naši profesionalni oblikovalci imajo več kot 5 let izkušenj v oblikovalski industriji in bodo z veseljem uporabili svoje znanje pri izdelavi logotipa za vaše podjetje, S.p., organizacijo, zavod, društvo, trgovino, restavracijo, kavarno, pekarno, frizerski studio, odevtniško pisarno, mizarstvo, steklarstvo, avtoličarstvo, avto servis, selitveni servis in tako naprej…

paketi - izdelava logotipa

Pakete smo ustvarili za to, da vsak dobi to kar res potrebuje in ne plača več za nekaj, česar dejansko ne potrebuje.

Danes mi ponujamo štiri glavne oblikovalske pakete. Vsak paket oblikovanja vključuje določene možnosti in je namenjen za različne uporabnike. Spodaj lahko preberete osnovne razlike med paketi da boste lažje izbrali to kar res potrebujete. Popolne informacije o paketih oblikovanja logotipa lahko najdete tukaj.

Paket "XS"

15 €

Paket "S"

49 €

Paket "M"

99 €

Paket "L"

149 €

Izpolnite Podatke

V elektronskem osnutku

Izberite Paket

Ki vam odgovarja

Plačate

Paypal ali kartica

Dobite Logotip

Na vaš e-naslov