Loading...
Empty cart

No products in the cart.

Prenova logotipa

Poleg storitev oblikovanja logotipa nudimo tudi preoblikovanje logotipa. Kaj je restyling? Restyling je preoblikovanje ali prenova že obstoječega logotipa blagovne znamke. Lahko je majhna sprememba oblike ali pisave, ki bo vaši blagovni znamki dala bolj profesionalen in sodoben pogled. Najbolj pogosteje, prenova logotipa povlječe več sprememb, in sicer spremembo barve, pisave, oblike in slogana znamke.

Kdaj je čas za prenovo logotipa?

Zelo malo logotipov bi lahko označili za brezčasne. Tudi svetovno znana podjetja, ki jih vsi dobro poznamo, so svoje logotipe že večkrat predelali. In kot je bilo že omenjeno, ni nujna velika sprememba, ki jo lahko opazite že na prvi pogled, vendar je. V tem članku najdete 20 znanih blagovnih znamk, ki so preoblikovale svoje logotipe. Po našem mnenju, če je vaš logotip star več kot 6-10 let, je verjetno čas, da ga nekoliko osvežite. Spodaj si lahko ogledate nekaj primerov idejnih projektov prenove logotipov od obstoječih znamk, kako jih vidimo mi, kot oblikovalci.

Mercator obstoječi logotip

Danske Bank obstoječi logotip

Cena prenove logotipa

Pakete smo ustvarili za to, da vsak dobi to kar res potrebuje in ne plača več za nekaj, česar dejansko ne potrebuje.

Prenovo logotipa lahko naročite v sklopu paketov oblikovanja “S”, “M”, “L”. Vsak paket oblikovanja vključuje določene možnosti in je namenjen za različne uporabnike. Spodaj lahko preberete osnovne razlike med paketi da boste lažje izbrali to kar res potrebujete. Popolne informacije o paketih oblikovanja logotipa lahko najdete tukaj.

Izpolnite podatke

Izpolnite enostaven elektronski obrazec z vašimi željami

Izberite paket

Izberite paket z storitvijo ki vam najbolj ustreza

Varno plačate

Zagotavljamo varno plačilo na udoben za vas način

Dobite logotip

Po izdelavi, boste prejeli vaše naročilo na elektronski naslov

Paket "XS"

Hitra kvalitetna storitev

€15

1

Paket "S"

Povečana verzija XS

€49

1

Paket "M"

Klasični paket

€99

1

Paket "L"

Povečani paket

€149

Top