prenova logotipa

Poleg storitev oblikovanja logotipa nudimo tudi preoblikovanje logotipa. Kaj je restyling? Restyling je preoblikovanje ali prenova že obstoječega logotipa blagovne znamke. Lahko je majhna sprememba oblike ali pisave, ki bo vaši blagovni znamki dala bolj profesionalen in sodoben pogled. Najbolj pogosteje, prenova logotipa povlječe več sprememb, in sicer spremembo barve, pisave, oblike in slogana znamke.

kdaj je čas za prenovo logotipa?

Zelo malo logotipov bi lahko označili za brezčasne. Tudi svetovno znana podjetja, ki jih vsi dobro poznamo, so svoje logotipe že večkrat predelali. In kot je bilo že omenjeno, ni nujna velika sprememba, ki jo lahko opazite že na prvi pogled, vendar je. V tem članku najdete 20 znanih blagovnih znamk, ki so preoblikovale svoje logotipe. Po našem mnenju, če je vaš logotip star več kot 6-10 let, je verjetno čas, da ga nekoliko osvežite.

Spodaj si lahko ogledate nekaj primerov idejnih projektov prenove logotipov od obstoječih znamk, kako jih vidimo mi, kot oblikovalci.

Adria Airways obstoječi logotip
Mercator obstoječi logotip
predelava-logotipa-adria-airways
Naša vizija logotipa Adria
prenova-logotipa-mercator-koncept
Naša vizija logotipa Mercator
Danske Bank obstoječi logotip
KIA motors obstoječi logotip
prenova-logotipa-danske-bank
Naša vizija logotipa Danske Bank
graficno-oblikovanje-logotipa-kia-idejni-projekt
Naša vizija logotipa KIA motors

paketi oblikovanja logotipa

Pakete smo ustvarili za to, da vsak dobi to kar res potrebuje in ne plača več za nekaj, česar dejansko ne potrebuje.

Danes mi ponujamo štiri glavne oblikovalske pakete. Vsak paket oblikovanja vključuje določene možnosti in je namenjen za različne uporabnike. Spodaj lahko preberete osnovne razlike med paketi da boste lažje izbrali to kar res potrebujete. Popolne informacije o paketih oblikovanja logotipa lahko najdete tukaj.

Izpolnite Podatke

V elektronskem osnutku

Izberite Paket

Ki vam odgovarja

Plačate

Paypal ali kartica

Dobite Logotip

Na vaš e-naslov

Paket "XS"

15 €

Paket "S"

49 €

Paket "M"

99 €

Paket "L"

149 €