paketi oblikovanja

Pakete smo ustvarili za to, da vsak dobi to kar res potrebuje in ne plača več za nekaj, česar dejansko ne potrebuje.

Ponujamo štiri glavne oblikovalske pakete. Vsak paket oblikovanja vključuje določene možnosti in je namenjen za različne uporabnike. Spodaj lahko preberete osnovne razlike med paketi da boste lažje izbrali to kar res potrebujete.

Vsak paket vključeje tri datoteke JPEG, PNG, SVG. Več o datotekah lahko preberete tukaj.

Paket "XS"

15 €

Paket "S"

49 €

Paket "M"

99 €

Paket "L"

149 €

paket "xs"

Najcenejša opcija. Paket je namenjen osebam ki potrebujejo hitro in kvalitetno storitev oblikovanja in jo v celoti zaupa oblikovalcu. Paket bo prava izbira za osebe, ki nimajo veliko sredstev za oblikovalske storitve a bi radi imeli privlačno oznako (logo) za svoj posel. Če ste samostojni podjetnik, lastnik frizerskega salona, kavarne, pekarne, majhne trgovine bo “Paket XS” prava izbira za vas.

Kaj vključuje paket

paket "s"

Povečana verzija paketa XS, ki vključuje 2 verziji logotipa. Paket je namenjen osebam ki potrebujejo hitro in kvalitetno storitev oblikovanja in jo v celoti zaupa oblikovalcu. Paket bo prava izbira za osebe, ki nimajo veliko sredstev za oblikovalske storitve a bi radi imeli privlačno oznako (logo) za svoj posel in bi hkrati imeli izbiro. Če ste samostojni podjetnik, lastnik frizerskega salona, kavarne, pekarne, majhne trgovine bo “Paket S” prava izbira za vas.

Kaj vključuje paket

paket "m"

Najbolj priporočana verzija paketa. Paket je namenjen osebam ki potrebujejo hitro in kvalitetno storitev oblikovanja ter imajo radi večjo izbiro. Paket bo prava izbira za osebe, ki nimajo veliko sredstev za oblikovalske storitve ampak radi bi imeli privlačno oznako (logo) za svoj posel. Če ste samostojni podjetnik, lastnik  salona lepote srednjega cenovnega razreda, restavracije, pekarne, trgovine, bo “Paket M” prava izbira za vas.

Kaj vključuje paket

paket "L"

Maksimalni paket, je namenjen večjim podjetnikom, ki potrebujejo kvalitetno storitev oblikovanja, imajo radi večjo izbiro in si lahko privoščijo večji proračun za oblikovanje. Če ste lastnik večjega podjetja, mreže trgovin, restavracije višjega cenovnega razreda, večji spletne trgovine, imate  mobilno aplikacijo za svoj posel, bo “Paket L” prava izbira za vas.

Kaj vključuje paket

še vedno neodločeni?

oblikovanje logotipa
in druge storitve oblikovanja

potrebujete logotip?