paketi oblikovanja

Pakete smo ustvarili za to, da vsak dobi to kar res potrebuje in ne plača več za nekaj, česar dejansko ne potrebuje.

Ponujamo štiri glavne oblikovalske pakete. Vsak paket oblikovanja vključuje določene možnosti in je namenjen za različne uporabnike. Spodaj lahko preberete osnovne razlike med paketi da boste lažje izbrali to kar res potrebujete.

Vsak paket vključeje tri datoteke JPEG, PNG, SVG. Več o datotekah lahko preberete tukaj.


Paket "XS"

15 €

Najhitrejša in najbolj enostavna opcija

1 Varianta logotipa

2 Variante barve

Brez dodatnih popravkov

Rok izdelave od 24 - 48 ur

Več informacij...

NAROČI ZDAJ

Paket "S"

49 €

Povečana verzija paketa

"XS"

2 Variante logotipa

2 Variante barve

Do 3 dodatnih popravkov

Rok izdelave 72 ure

Več informacij...

NAROČI ZDAJ

Paket "M"

99 €

Najbolj priporočena in štandartna opcija

3 Variante logotipa

3 Variante barve

Do 6 dodatnih popravkov

Rok izdelave 72 ure

Več informacij...

NAROČI ZDAJ

Paket "L"

149 €

Največja in najbolj polna verzija paketa

3 Variante logotipa

Celotna grafična podoba

Neomejeno popravkov

Rok izdelave 1 teden

Več informacij...

NAROČI ZDAJ

paket "xs"

Najcenejša opcija. Paket je namenjen osebam ki potrebujejo hitro in kvalitetno storitev oblikovanja in jo v celoti zaupa oblikovalcu. Paket bo prava izbira za osebe, ki nimajo veliko sredstev za oblikovalske storitve a bi radi imeli privlačno oznako (logo) za svoj posel. Če ste samostojni podjetnik, lastnik frizerskega salona, kavarne, pekarne, majhne trgovine bo “Paket XS” prava izbira za vas.

Kaj vključuje paket


paket "s"

Povečana verzija paketa XS, ki vključuje 2 verziji logotipa. Paket je namenjen osebam ki potrebujejo hitro in kvalitetno storitev oblikovanja in jo v celoti zaupa oblikovalcu. Paket bo prava izbira za osebe, ki nimajo veliko sredstev za oblikovalske storitve a bi radi imeli privlačno oznako (logo) za svoj posel in bi hkrati imeli izbiro. Če ste samostojni podjetnik, lastnik frizerskega salona, kavarne, pekarne, majhne trgovine bo “Paket S” prava izbira za vas.

Kaj vključuje paket


paket "m"

Najbolj priporočana verzija paketa. Paket je namenjen osebam ki potrebujejo hitro in kvalitetno storitev oblikovanja ter imajo radi večjo izbiro. Paket bo prava izbira za osebe, ki nimajo veliko sredstev za oblikovalske storitve ampak radi bi imeli privlačno oznako (logo) za svoj posel. Če ste samostojni podjetnik, lastnik  salona lepote srednjega cenovnega razreda, restavracije, pekarne, trgovine, bo “Paket M” prava izbira za vas.

Kaj vključuje paket


paket "L"

Maksimalni paket, je namenjen večjim podjetnikom, ki potrebujejo kvalitetno storitev oblikovanja, imajo radi večjo izbiro in si lahko privoščijo večji proračun za oblikovanje. Če ste lastnik večjega podjetja, mreže trgovin, restavracije višjega cenovnega razreda, večji spletne trgovine, imate  mobilno aplikacijo za svoj posel, bo “Paket L” prava izbira za vas.

Kaj vključuje paket


Opcije Paket "XS" Paket "S" Paket "M" Paket "L"
Količina variant
1
2
3
3
Variante barv
2
3
3
3
Popravke
3
3
Rok izdelave
do 48 ur
do 72 ur
do 72 ur
do 7 dni
Realistični prikaz
Možnost naročila "Maskota"

še vedno neodločeni?

Če niste prepričane kateri paket bi rajše naročili, ali če vam se zdi da potrebujete nekaj več oblikovalskih storitev nas lahko kontaktirate in bomo za vas pripravili posebno ponudbo po izjemno ugodni ceni.