Loading...
Empty cart

No products in the cart.

SPLOŠNI POGOJI UPORABE

Nazadnje posodobljeno: 29 avgusta, 2021

Pred uporabo spletnega mesta https://logozeep.com (“storitev”), ki ga upravlja Hugsandroses ( “mi” ali “naš”, natančno preberite te pogoje uporabe (“Pogoji”, “Pogoji uporabe”)). “).

Vaš dostop do storitve in njena uporaba sta pogojena s tem, da sprejemate in izpolnjujete te pogoje. Ti pogoji veljajo za vse obiskovalce, uporabnike in druge, ki dostopajo do storitve ali jo uporabljajo.

Z dostopom do storitve ali njene uporabe se strinjate, da vas zavezujejo ti pogoji. Če se ne strinjate z nobenim delom pogojev, do storitve morda ne boste mogli dostopati.

INTELEKTUALNA LASTNINA

Storitev in njena izvirna vsebina, funkcije in funkcionalnost so in bodo ostali izključna last logozeep.com in njegovih dajalcev licence.

POVEZAVE DO DRUGIH SPLETNIH MEST

Naša storitev lahko vsebuje povezave do spletnih mest ali storitev tretjih oseb, ki niso v lasti ali pod nadzorom logozeep.com.

Logozeep nima nadzora nad vsebino, politiko zasebnosti ali praksami spletnih mest ali storitev tretjih oseb in ne prevzema nobene odgovornosti zanje. Nadalje potrjujete in se strinjate, da logozeep.com ne bo odgovarjal neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno, ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali zanašanjem na takšno vsebino, blago ali storitve, ki so na voljo na takšnih spletnih mestih ali storitvah ali povezavah prek njih.

Priporočamo vam, da preberete pogoje in pravilnike o zasebnosti spletnih mest ali storitev tretjih oseb, ki jih obiščete.

PREKINITEV

Dostop do naše storitve lahko ustavimo ali začasno ustavimo iz kakršnega koli razloga, brez predhodnega obvestila ali odgovornosti, tudi brez kršitve, če kršite pogoje.

Vse določbe pogojev, ki bi po svoji naravi morale prenehati veljati, prenehajo veljati, vključno z, neomejeno, določbami o lastništvu, omejitvami garancije, odškodnino in omejitvami odgovornosti.

IZJAVA O OMEJITVI ODGOVORNOSTI

Uporabo storitve uporabljate izključno vi. Storitev se zagotavlja na osnovi “KOT JE” in “KOT JE NA VOLJO”. Storitev se zagotavlja brez kakršnih koli jamstev, bodisi izrecnih bodisi implicitnih, vključno z, vendar ne omejeno na, implicitne garancije prodajnosti, primernosti za določen namen, nekršitve ali poteka izvedbe.

PRAVO

Ti pogoji se urejajo in razlagajo v skladu z zakoni Slovenije brez upoštevanja kolizijskih določb.

Če nismo uveljavili nobene pravice ali določbe teh pogojev, se ne bo štelo za odpoved tem pravicam. Če sodišče ugotovi, da je katera koli določba teh pogojev neveljavna ali neizvršljiva, preostale določbe teh pogojev ostanejo v veljavi. Ti pogoji predstavljajo celoten dogovor med nami v zvezi z našo storitvijo in nadomeščajo in nadomeščajo morebitne predhodne dogovore, ki jih imamo glede storitve.

SPREMEMBE

Pridržujemo si pravico, da po lastni presoji kadar koli spremenimo ali nadomestimo te pogoje. Če je revizija pomembna, bomo poskušali poslati obvestilo vsaj 30 dni pred začetkom veljavnosti novih pogojev. Kaj pomeni bistveno spremembo, bomo določili po lastni presoji.

Z nadaljnjim dostopom do naše storitve in njeno uporabo po začetku veljavnosti teh sprememb se strinjate, da vas revidirani pogoji zavezujejo. Če se ne strinjate z novimi pogoji, prenehajte uporabljati storitev.

KONTAKTIRAJTE NAS

Če imate kakršna koli vprašanja glede teh pogojev, se obrnite na nas.

POSTOPEK IZVAJANJA STORITEV OBLIKOVANJA

NAROČILO

Naročilo storitev oblikovanja na logozeep.com se izvaja preko obrazca na katerega bo stranka preosmerjena takoj po pritisku gumba za naročilo. Po izpolnitvi obrazca mora stranka plačati izbrano storitev, v nasprotnem primeru se storitev ne šteje kot naročena.

PLAČILO IN POLITIKA VRAČILA

Storitve ki jih izvajamo preko naše spletne strani se plačajo v 100% znesku preko Paypala ali kreditne kartice. (za dodatne opcije plačila prosimo, da nas kontaktirate). Naša spletna stran uporablja SSL certifikat, ki omogoča dodatno varnost za postopke plačila. Za plačila s kreditno kartico uporabljamo plačilni prehod “Stripe” (za informacijo glede politike zasebnosti ter zbiranja in obdelave osebnih podatkov prosim da obiščete – stripe.com. Za dodatne informacije glede politike zasebnosti ter zbiranja in obdelave osebih pdatkov sistema PayPal, prosim da obiščete – paypal.com.

VRAČILO

Glede na to, da so storitve, ki jih ponujamo, virtualni digitalni izdelki, ki jih ni možno “vrniti nazaj”, in stranka ne more v celoti zagotoviti, da ne bo uporabljala osnutkov ter drugih grafično oblikovanih enot, ki jih je že prejela na svoj elektronski naslov, iz tega razloga ne vračamo denarja. Vračilo denarja je možno samo v primeru preklica naročila.

PREKLIC NAROČILA

Naročilo se lahko prekliče iz kakršnega koli razloga brez dodatnih obrazložitev v roku 2 ur po plačilu. Tako s strani stranke kot s strani logozeep.com. Po izteku tega roka storitev se šteje kot opravljena in vračilo denarja ni možno. O preklicu mora stranka ali izvajalec (logozeep.com) poslati pisno obvestilo preko e-pošte. V primeru preklica naročila, se vračilo denarja izvaja v roku 5 delovnih dni od pisne potrditve o preklicu naročila po e-pošti (zaradi pogojev poslovanja plačilnih sistemov in bank).

ROKI IN GARANCIJE

Roki navedeni v paketih oblikovanja pričnejo teči od trenutka plačila storitve (paketa) do trenutka, ko stranka prejeme e-pošto z osnutkom ali dokončanim oblikovanjem. Stranka mora odgovoriti na prejeto e-pošto v roku dveh delovnih dni, v nasprotnem primeru se storitev šteje kot popolnoma opravljena.

Izvajalec loozeep.com se zavezuje upoštevati in držati se rokov, ki so navedeni ob vsakem paketu oblikovanja. Stranka (naročnik) pa se zavezuje pravočasno odgovarjati na e-pošto ter obveščati izvajalca o možnih spremembah v oblikovanju.

POPRAVKI IN KOREKTIVE

Vsak paket vključuje določeno omejeno količino popravkov. Za korektivo ali popravek se lahko šteje sprememba osnovne pisave, forme, položaja elementov, ter muštarja za prikaz oblikovanja.

O OBLIKOVANJU NASLOŠNO

Vse storitve oblikovanja so več ali manj pogojne. To pomeni, da tisto, kar vam ni všeč, ne pomeni, da tudi drugi ne marajo in velja tudi obratno. Vendar obstaja nekaj stvari, ki jih morda ne opazite, a oblikovalci to vidijo takoj. Včasih ne morete reči, zakaj vam je ena stvar bolj všeč kot druga, ker nimate določenih znanj ali spretnosti. Vaše mnenje temelji le na vaših občutkih in izkušnjah glede določenih stvari. V večini primerov lahko poklicni oblikovalec opazi ključno razliko med tem zakaj vam je verjetno všeč en dizajn bolj kot drugi, ker je pridobil določene veščine v svoji karieri ter v času študiranja na oblikovalski šoli ali akademiji. Seveda tudi v oblikovanju kot v vseh drugih poklicih obstajajo določeni zakoni ter pravila, ki jih ponavadi oseba, ki nima določenih izkušenj in znanj na področju oblikovanja ne pozna. Zato bi morali zaupati mnenju profesionalcev.

Storitve oblikovanja naj bi temeljile na zaupanju ponudniku storitev. Če ste med mnogimi drugimi izbrali naše storitve, to pomeni, da vam je bilo všeč kar mi ponujamo. Na podlagi naših projektov, opisa načina dela ali kakršnih drugih pogojev, ki se vam zdijo pomembni pri izbiri izvajalca storitev oblikovanja, ki jih vi potrebujete za vaše delo, znamko in tako naprej.

Upamo, da boste vi ob sodelovanju z nami dobili samo pozitivne in vesele občutke.

S spoštovanjem, ekipa Logozeep.com.

Top