Loading...
Empty cart

No products in the cart.

POLITIKA ZASEBNOSTI

Nazadnje posodobljeno: 6 avgusta, 2021

(“mi”, “nas” ali “naše”) upravlja spletno mesto logozeep.com (“storitev”).

Ta stran vas obvešča o naših politikah glede zbiranja, uporabe in razkritja osebnih podatkov, ko uporabljate našo storitev.

Vaših podatkov ne bomo uporabljali ali jih delili z nikomer, razen kot je opisano v tem pravilniku o zasebnosti.

Vaše osebne podatke uporabljamo za zagotavljanje in izboljšanje storitve. Z uporabo storitve se strinjate z zbiranjem in uporabo informacij v skladu s to politiko. Če v tej politiki zasebnosti ni drugače določeno, imajo izrazi, uporabljeni v tej politiki zasebnosti, enak pomen kot v naših pogojih in določilih, dostopnih na https://logozeep.com

ZBIRANJE IN UPORABA INFORMACIJ

Med uporabo naše storitve vas lahko prosimo, da nam posredujete določene osebne podatke, s katerimi vas lahko kontaktiramo ali prepoznamo. Osebno določljivi podatki (“Osebni podatki”) lahko vključujejo, vendar niso omejeni na:

• Ime in priimek

• Email naslov

• Telefonska številka

• Naslov

PODATKI DNEVNIKA

Zbiramo podatke, ki jih vaš brskalnik pošlje vsakič, ko obiščete našo storitev (“Podatki dnevnika”). Ti dnevniški podatki lahko vključujejo podatke, kot so naslov internetnega protokola (“IP”) vašega računalnika, vrsta brskalnika, različica brskalnika, strani naše storitve, ki jih obiščete, čas in datum obiska, čas, preživet na teh straneh, in drugo statistika.

PIŠKOTKI

Piškotki so datoteke z majhno količino podatkov, ki lahko vključujejo anonimni enolični identifikator. Piškotki se pošljejo v vaš brskalnik s spletnega mesta in shranijo na trdi disk vašega računalnika.

Za zbiranje informacij uporabljamo “piškotke”. Brskalniku lahko naročite, naj zavrne vse piškotke ali navede, kdaj se piškotek pošlje. Če pa piškotkov ne sprejmete, morda ne boste mogli uporabljati nekaterih delov naše storitve.

PONUDNIKI STORITEV

Za olajšanje naše storitve, zagotavljanje storitve v našem imenu, izvajanje storitev, povezanih s storitvami, ali pomoč pri analizi uporabe naše storitve, lahko zaposlimo tretja podjetja in posameznike.

Te tretje osebe imajo dostop do vaših osebnih podatkov samo za izvajanje teh nalog v našem imenu in jih niso dolžne razkriti ali uporabiti za kakršen koli drug namen.

VARNOST

Varnost vaših osebnih podatkov je za nas pomembna, vendar ne pozabite, da noben način prenosa prek interneta ali način elektronskega shranjevanja ni stoodstotno varen. Čeprav si prizadevamo za komercialno sprejemljiva sredstva za zaščito vaših osebnih podatkov, ne moremo zagotoviti njihove popolne varnosti.

POVEZAVE DO DRUGIH SPLETNIH MEST

Naša storitev lahko vsebuje povezave do drugih spletnih mest, ki jih ne upravljamo mi. Če kliknete povezavo tretje osebe, boste preusmerjeni na njeno spletno mesto. Priporočamo vam, da pregledate politiko zasebnosti vsakega spletnega mesta, ki ga obiščete.

Nimamo nadzora nad vsebino, politiko zasebnosti ali praksami spletnih mest ali storitev tretjih oseb in ne prevzemamo nobene odgovornosti.

ZASEBNOST OTROK

Naša služba ne naslavlja nikogar, mlajšega od 18 let (“Otroci”).

Otrokov, mlajših od 18 let, zavestno ne zbiramo osebnih podatkov. Če ste starš ali skrbnik in veste, da nam je vaš otrok posredoval osebne podatke, se obrnite na nas. Če ugotovimo, da nam je otrok, mlajši od 18 let, posredoval osebne podatke, jih bomo takoj izbrisali s strežnikov.

SPREMEMBE TEGA PRAVILNIKA O ZASEBNOSTI

Naš pravilnik o zasebnosti lahko občasno posodobimo. O vseh spremembah vas bomo obvestili z objavo novega pravilnika o zasebnosti na tej strani.

Priporočamo vam, da redno pregledujete ta pravilnik o zasebnosti za kakršne koli spremembe. Spremembe tega pravilnika o zasebnosti začnejo veljati, ko so objavljene na tej strani.

KONTAKTIRAJTE NAS

Če imate kakršna koli vprašanja o tej politiki zasebnosti, se obrnite na nas.

.

Top