Loading...
Empty cart

No products in the cart.

PLAČILO STORITEV

Storitve ki jih izvajamo preko naše spletne strani se plačajo v 100% znesku preko Paypala ali kreditne kartice. (za dodatne opcije plačila kot plačilo po predračunu ali plačilo s kriptovalutami, vas prosimo da nas kontaktirate). Naša spletna stran uporablja SSL certifikat, ki omogoča dodatno varnost za postopke plačila. Za plačila s kreditno kartico uporabljamo plačilni prehod “Stripe” (za informacijo glede politike zasebnosti ter zbiranja in obdelave osebnih podatkov prosim da obiščete – stripe.com. Za dodatne informacije glede politike zasebnosti ter zbiranja in obdelave osebih pdatkov sistema PayPal, prosim da obiščete – paypal.com.

VRAČILO

Vsako delo je delo. Glede na to, da so storitve, ki jih ponujamo, virtualni digitalni izdelki, ki jih ni možno “vrniti nazaj”, in stranka ne more v celoti zagotoviti, da ne bo uporabljala osnutkov ter drugih grafično oblikovanih enot, ki jih je že prejela na svoj elektronski naslov, iz tega razloga ne vračamo denarja. Vračilo denarja je možno samo v primeru preklica naročila.

PREKLIC NAROČILA

Naročilo se lahko prekliče iz kakršnega koli razloga brez dodatnih obrazložitev v roku 2 ur po plačilu. Tako s strani stranke kot s strani logozeep.com. Po izteku tega roka storitev se šteje kot opravljena in vračilo denarja ni možno. O preklicu mora stranka ali izvajalec (logozeep.com) poslati pisno obvestilo preko e-pošte. V primeru preklica naročila, se vračilo denarja izvaja v roku 5 delovnih dni od pisne potrditve o preklicu naročila po e-pošti (zaradi pogojev poslovanja plačilnih sistemov in bank).

Za vsa dodatna vprašanja ter pojasnila, vas prosimo da nas kontaktirate.

Top